Over ons

Over ons

Erik Roukens - IDentity Carwrap

Erik Roukens
Ontwerper en mede eigenaar van Identity Carwrap

Sinds 1991 werkzaam in de branche In het verleden heb ik een reclame opleiding gevolgd op de Amsterdamse Grafische School. Vervolgens ben ik bij meerdere reclamebureau’s en sign bedrijven werkzaam geweest waaronder De Gouden Gids, Ribble Box en Omnimark. Mijn passie voor het reclamevak is groot, ik vind het geweldig om samen met mijn klanten mooie designs te ontwerpen voor de uiteindelijke carwrap, waarbij hoge kwaliteit voor mij het belangrijkste is.


Sydney Gorzelak - IDentity Carwrap

Sydney Gorzelak
Productie- montage specialist en mede eigenaar van Identity Carwrap

Sinds 2012 werkzaam in de sign. Een passie voor auto’s en motoren met een achtergrond in gamedesign wil ik mijn passie dagelijks uitvoeren door uw auto helemaal naar uw wens aan te passen. Wat mij een goed gevoel geeft is de lach op het gezicht wanneer een klant zijn auto of ander voertuig weer op komt halen! Elke klus is anders en het blijft een prachtig proces elke keer weer!


Jeroen van Noort - IDentity Carwrap

Jeroen van Noort
All rounder

Sinds 2004 werkzaam in de branche. Afgestudeerd grafisch vormgever maar werk ook graag met mijn handen in de montage en productie.

Ik vind het mooi om een auto compleet te zien veranderen en de positieve reactie van de klant wanneer zij een totaal andere auto terugkrijgen. Ik vertel met trost over mijn baan wat ik doe en wat ik maak!


Justin Bohan - IDentity Carwrap

Justin Bohan
Productie- montage specialist

Sinds 2016 werkzaam in de sign. Afgestudeerd als signmaker waar ik erg van heb genoten. Ik vond het altijd al mooi om te zien wat je met wrap folie kan bereiken.

Na het behalen van mijn carwrap certificaat ben ik gelijk aan de gang gegaan met mijn eigen auto. Ik vind het mooi om van een standaard auto iets aparts te maken.

ONDERNEMING VAN HET
JAAR 2018

Groove Graphics onderneming van het jaar 2018

Groove Graphics is al 15 jaar het bedrijf achter de zichtbaarheid van bedrijven binnen en buiten Weesp. Creatieve ontwerpen, van logo tot levensgrote prints, meedenken met de klant vanuit marketingoogpunt en hoog niveau producten zijn kenmerkend voor Groove Graphics.

Op social media laten wij al onze nieuwe projecten zien.

Als u ons op Social Media volgt, ziet u met regelmaat onze nieuwe Full Car Wrap, Detail Wrapping, Chrome Delete en Windows Tinting projecten

PRIJSOPGAVE
gratis en vrijblijvend

In welke klasse auto u ook rijdt, wij wrappen alle type auto’s. Vraag direct een prijsopgave aan voor uw auto.

Veel gestelde vragen

Een auto laten wrappen roept altijd de nodige vragen op. Wij hebben onze veel voorkomende vragen alvast voor u op een rij gezet. Bekijk ze op