Chrome Delete

CHROME DELETE

Chrome delete is letterlijk vertaald Chrome verwijderen. Wij verwijderen natuurlijk niets maar beplakken de Chrome accenten met hiervoor speciaal bestemde folie. Dit kan in de kleur van uw wens. Mogelijke opties zijn bijvoorbeeld:

 • Zwart
 • Carbon
 • Eigen autokleur

Het Chrome verwijderen verandert niet alleen de uitstraling van uw auto, de folie zorgt er ook voor dat de originele Chrome wordt beschermt tegen krassen en verkleuren.

Chrome onderdelen Tesla handgrepen en buitenspiegel zwart gemaakt

Emblemen en typeaanduidingen worden in kleur gespoten in plaats van gewrapt. Omdat deze veelal scherpe hoeken en punten hebben wat ten koste gaat van de kwaliteit. Het is het mogelijk om bijvoorbeeld zwarte emblemen nieuw te bestellen voor uw auto.

Er zijn diverse soorten autofolies op de markt. Ieder heeft zijn prijs en kwaliteit. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige folies van A-merken zoals Avery Dennison en 3M. Hierdoor kunnen wij de lange levensduur garanderen.

De voordelen van Chrome Delete zijn

 • Beschermt het originele chroom
 • Unieke uitstraling
 • Makkelijk te verwijderen
 • Trekt aandacht

Hoe gaat Chrome Delete in zijn werk?

 1. In een persoonlijk gesprek noteren wij uitvoerig uw wensen
 2. Uw wensen worden vertaald in een conceptontwerp
 3. Wij bespreken het conceptontwerp met u
 4. Besproken correcties worden doorgevoerd
 5. U geeft uw goedkeuring op het definitieve ontwerp
 6. Wij gaan aan de slag voor u en brengen de folie op de gewenste onderdelen van uw auto aan. Sommige onderdelen kunnen worden gespoten omdat de speciale wrapfolie hiervoor niet geschikt is.

Prijzen Chrome Delete

De genoemde prijzen hieronder aangegeven zijn onze vanaf prijzen. Zo heeft u een globaal idee wat de kosten kunnen zijn. De prijs is mede bepalend hoeveel chrome onderdelen er ingepakt moeten worden.

Chrome onderdeleninclexcl
Raamlijsten250207
Grill150124
folie chrome delete

Meer karakter met Chome Delete!

Maak uw auto persoonlijker met Chrome-Delete. Geef ‘m een uitstraling met meer karakter. Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgave bij ons aan.

PRIJSOPGAVE
gratis en vrijblijvend

In welke klasse auto u ook rijdt, Chrome-Delete is geschikt voor alle type auto’s. Vraag direct een prijsopgave voor uw auto aan.

blauwe tesla met verwijderde chrome accenten

Op social media laten wij al onze nieuwe projecten zien.

Als u ons op Social Media volgt, ziet u met regelmaat onze nieuwe Full Car Wrap, Detail Wrapping, Chrome Delete en Windows Tinting projecten

Carwrap, meer dan
IDENTITEIT

Car wrapping is niet alleen een identiteit aan uw auto geven. De folie zorgt er ook voor dat de originele lak wordt beschermt tegen krassen. Ook het verkleuren van de lak op wordt hiermee gereduceerd. Kijk eens op Full Car Wrapping >>

ONDERNEMING VAN HET
JAAR 2018

Groove Graphics onderneming van het jaar 2018

Groove Graphics is al 15 jaar het bedrijf achter de zichtbaarheid van bedrijven binnen en buiten Weesp. Creatieve ontwerpen, van logo tot levensgrote prints, meedenken met de klant vanuit marketingoogpunt en hoog niveau producten zijn kenmerkend voor Groove Graphics.