Window Tinting

WINDOW TINTING – AUTORAMEN BLINDEREN

Uw autoruiten blinderen is niet alleen een andere identiteit aan uw auto geven. De folie zorgt er namelijk ook voor dat het licht van buitenaf gedeeltelijk wordt geweerd. Dat geeft u tegelijkertijd ook meer privacy in de auto. De tintfolies voor window tinting zijn in diverse gradaties te verkrijgen namelijk met 4, 5, 15, 20, 22, 32 en 65% licht doorlatendheid.

Volgens de wet is het bepaald dat de voorruit en de ruiten van de voorportieren minimaal 55% licht door moeten laten. De zijruiten van de achterportieren en de achterruit mogen een lagere doorlatendheid hebben.

window tinting ofwel autoramen blinderen

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige raamfolies van het merk Madico. Hierdoor kunnen wij de lange levensduur garanderen.

De voordelen van Window Tinting zijn:

  • Stoere uitstraling
  • Geen last van zonlicht
  • Verhoogt de privacy in de auto
  • Voorkomt verwering interieur door zonlicht

Window Tinting heeft bijna altijd twee fasen die worden doorlopen:

  1. In een persoonlijk gesprek noteren wij uitvoerig uw wensen
  2. Aanbrengen van de folie op de autoramen

Prijzen Autoramen blinderen
alles achter de voorportieren

type autoeuro
Hatchback 3 deurs170
Hatchback 5 seurs210
Sedan en coupe210
Station wagen260
SUV260
Bedrijfsbus260
Ruiten voorportieren120

Welke kleur tintfolie kiest u voor uw auto?

Weer het zonlicht uit uw auto door de autoramen te blinderen en geef ‘m die uitstraling die bij u past. Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgave bij ons aan.

PRIJSOPGAVE
gratis en vrijblijvend

In welke klasse auto u ook rijdt, wij kunnen de autoramen blinderen van alle type auto’s. Vraag direct een prijsopgave aan voor uw auto.

Carwrap, meer dan
IDENTITEIT

Car wrapping is niet alleen een identiteit aan uw auto geven. De folie zorgt er ook voor dat de originele lak wordt beschermt tegen krassen. Ook het verkleuren van de lak op wordt hiermee gereduceerd. Kijk eens op Full Car Wrapping >>

Op social media laten wij al onze nieuwe projecten zien.

Als u ons op Social Media volgt, ziet u met regelmaat onze nieuwe Full Car Wrap, Detail Wrapping, Chrome Delete en Windows Tinting projecten

Veel gestelde vragen

Een auto laten wrappen roept altijd de nodige vragen op. Wij hebben onze veel voorkomende vragen alvast voor u op een rij gezet. Bekijk ze op

ONDERNEMING VAN HET
JAAR 2018

Groove Graphics onderneming van het jaar 2018

Groove Graphics is al 15 jaar het bedrijf achter de zichtbaarheid van bedrijven binnen en buiten Weesp. Creatieve ontwerpen, van logo tot levensgrote prints, meedenken met de klant vanuit marketingoogpunt en hoog niveau producten zijn kenmerkend voor Groove Graphics.